Известие

Collapse
No announcement yet.

масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

значи пиша това като теорема за ТС 16 клапана....

най-ниския клас е 20К АР .... това е.... ако не го спазвате сте мизерници и си сменяте гащите веднъж седмично защото два лева за прах за пране не си струват.

Същото важи и за Аджип.. Аджип има аналози на Селения също добри но фиат алфа груп кара СЕЛЕНИЯ... аджип за тдайки...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      Същото важи и за Аджип.. Аджип има аналози на Селения също добри но фиат алфа груп кара СЕЛЕНИЯ... аджип за тдайки...
      И ако ми кажеш че и 164-ката се кара със Селения ще се замисля сериозно над това което пишеш . Ако искаш да ти снимам какво пише на лепенката под капака ?

оупс . Там ставаше дума за Фиат-Алфа груп не за Алфа
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
        И ако ми кажеш че и 164-ката се кара със Селения ще се замисля сериозно над това което пишеш . Ако искаш да ти снимам какво пише на лепенката под капака ?

оупс . Там ставаше дума за Фиат-Алфа груп не за Алфа
        Аджипно е относително,мойта 33-ка беше 93 и пишеше Аджип на лепенката
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Точно преди 1 минута говорих с Александър Ауто и ми казаха 18 лв за литър ... колега 24 лв са множко
          Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Моляяя???

Кога съм я наплюл бреее?? Кога

Не мога да разбера с какви хора си пиша!

Пак ми прочети поста... Написах че тази цена от 24лв. за селения е мъродерство това е! И съм се въздържал от коментара си за маслото като масло!

Даже ЛС ти написах и ти обясних!

Защо се опитваш така да ме злепоставяш неразбирам!
            Виж предния пост. Сега какво?
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от DanchoTodorov Покажи съобщение
              Точно преди 1 минута говорих с Александър Ауто и ми казаха 18 лв за литър ... колега 24 лв са множко
              на илиенци има адибас по 15 лева чифта... ти си избираш... абе хора вие за 3 лева ли сте наистина....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                на илиенци има адибас по 15 лева чифта...
                хХАха и накрая... Оди Бос след 2 седмици, защото подметката се разлепила при стъпването в първата локва

От масло не трябва да се спести.. 30 лв по-скъпо да ти излезе, ама да ти е мирна главата, че накрая и 3000 може да дадеш, ако роди
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колеги,някъде пак ни работят.За 48 евро взимам в съседна селскостопанска Гърция Селения 10в-60 Райсинг 4 литра.Нещо ни ебават!Колкото за Аджипт,имам наблюдение на коли,които винаги са карани с 10в-50 на Аджипт и нямат никакъв проблем.Това масло се препоръчва и от Алфа Ромео.Доколкото знам Аджипт е препоръчвано,преди да се появи Селения,а по преди и маслото Фиат.което е подобно на нашето М 10-Д,но двигателите на всички мотори на фирмата Фиат,работят много добре с него.В момента се използва само при по-старите мотори и за промивка и след основен ремонт до 500 км.Слагал съм го на стари лади и промяната е очевидна.Моя мотор , също съм го промивал с такова и не съм имал проблеми.Това знам по темата
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Колеги,някъде пак ни работят.За 48 евро взимам в съседна селскостопанска Гърция Селения 10в-60 Райсинг 4 литра.Нещо ни ебават!Колкото за Аджипт,имам наблюдение на коли,които винаги са карани с 10в-50 на Аджипт и нямат никакъв проблем.Това масло се препоръчва и от Алфа Ромео.Доколкото знам Аджипт е препоръчвано,преди да се появи Селения,а по преди и маслото Фиат.което е подобно на нашето М 10-Д,но двигателите на всички мотори на фирмата Фиат,работят много добре с него.В момента се използва само при по-старите мотори и за промивка и след основен ремонт до 500 км.Слагал съм го на стари лади и промяната е очевидна.Моя мотор , също съм го промивал с такова и не съм имал проблеми.Това знам по темата
                    Па той Рейсинга и тука е толкова бе колега,май беше 96 кинта-4л.
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз да питам нищо че е малко тъп въпроса ама все пак!Значи купих си 4л Селения 20К от тва с емблемата на Алфа Ромео и от предната сняна ми е останало кам 0,5л защото тогава бях взел 5л. ама тея 0.5л. не са от тва с емблемата а си пише само 20К нали няма да е проблем да ги смеся.
                      sigpicAlfa Romeo 146 1.6i Twin Spark-120ps. 98

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Па той Рейсинга и тука е толкова бе колега,май беше 96 кинта-4л.
                        Тука не знам.Един единствен път съм сменявал масло у нас и бързо-бързо се изнесох до завода в Серрес и под всеобщите освирквания и дюдюкания го източих и смених от варела.Понеже имаме алфи:146 1,6ТС:156 1.6:156 V6;159 тджм и още три 33,стигнахме до извода,че е желателно да вземеме един варел 10-60 Райсинг.Знам,че за някои е еретично това масло да се продава във варели,но това е голата истина.Маслата там нямат нищо общо с маслата,които се продават у нас и тука съм много ама много и напълно съгласен с VFTI.В целия каламбур за маслата не го хванах в нито една неточност.От моите наблюдения,навсякъде дори и във фирмените сервизи , на ТС се слага 20К,а на боксерите Селения Голд или Аджипт 10-50.Райсинга,разбира се е най-добър за всички.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

здравейте,колеги.да не пиша стар въпрос в нова тема,значи мотора ми е на 148 000х.к.(поне така пише и ми се ще да е на толкова)какво масло да ходя да си купувам.колата от подписа.много ще се радвам на бързо осветление от ваша страна.в саита на селения има 25-6 масла,ма кое е мойтомерси предварително
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                          X